logo
Autentificare   

Autentificare clienti

Externalizarea Salarizării

 

Pentru procesarea cât mai eficientă a statelor de plată aveţi nevoie de cel puţin un contabil specializat în salarii, un avocat şi un software de calitate, pe lângă costurile indirecte adiţionale.

Mai mult, termenele limită , în conformitate cu legislaţia şi deci obligatorii pentru tine, vor apărea în mod constant în calendarul tău de activităţi privitor la drepturile salariale.

Externalizarea salarizarii
 

 

De ce externalizarea contabilităţii ?

 

Prin externalizarea administrării salariilor vă vom elibera de orice fel de griji. Acest fapt este bazat pe presupunerea că, întalnirile tale cu oamenii cheie din activitatea contabilă şi atenţia sporită pentru afacerile tale sunt mult mai importante decât verificarea declaraţiilor legate de statele de plată şi înregistrarea acestora la autoritătile competente.

Pe lângă procesarea statelor de plată, vă putem oferi asistenţă şi în domeniul Dreptului muncii, atunci când este nevoie de pregătirea unui contract de muncă sau a oricarui alt tip de document pentru angajaţii tăi. Nu va fi nevoie să te adresezi unui avocat. Este suficient sa te adresezi contabilui de salarii, care va rezolva problema ta impreună cu departamentul nostru juridic.

 

Externalizarea serviciilor de contabilitate este o idee benefică pentru afacerea dumneavoastră, dacă va aflaţi în una din următoarele situaţii :

  • Pierdeţi prea mult timp rezolvând problemele de personal şi nu mai aveţi timp suficient pentru a vă ocupa de afacerea dumneavoastră propriu-zisă ;
  • Nu sunteţi multumiţi de problemele cu forţa de muncă deoarece va “consumă” prea mult timp şi nu intelegeţi exact ce presupune ;
  • Aveţi nevoie de servicii la un standard înalt de calitate dar, fie nu vă permiteti, fie nu aveţi nevoie să vă angajati o persoana specializată cu normă întreagă ;
  • Nu vă e teamă să puneti întrebări dacă nu întelegeţi anumite lucruri din legislaţia muncii ;
  • Doriţi să fiţi in acelaşi timp linistit, deoarece de contabilitate se ocupă nişte profesionişti
Externalizarea serviciilor de contabilitate cu Biroul-de-contabilitate.ro este benefică pentru afacerea d-stră dacă :
  • aţi dori mai mult, decît cele oferite de actuala firmă de contabilitate ;
  • doriţi raportări financiare cu cheltuielile salariale sub forma unor grafice, rapoarte "uşor de înţeles".

 

Serviciu inclus

calendar evenimente
CECCAR
ceccar
contract1
contract2
contract3
fac
twit