logo
Autentificare   

Autentificare clienti

Taxele îţi provoacă insomnii ?

 

Problemele firmei tale, legate de business au devenit sufocante ?

 

Ai dori să lucrezi în linişte şi să poţi avea o imagine clară a ceea ce se întamplă în situaţiile financiare ale firmei tale ?

Taxe - Insomnii
 

 

Filozofia ...

Credem în soluţii potrivite. Credem că firmele evoluează. Credem că împreună, putem găsi soluţia cea mai bună pentru a avea acces, în modul cel mai facil, la datele financiare ale firmei , de a îmbunatăţi comunicarea interdepartamentală între compartimentele firmei.

Ideea...

Totul a inceput cu o idee care a devenit ulterior crezul nostru. Fă-ţi un costum care să iţi vină bine! De ce sa te chinui la infinit sa plăteşti pentru soluţii care ar putea deveni funcţionale, care te-ar putea ajuta , care nu ţi se potrivesc? De ce să nu foloseşti exact ceea ce îţi trebuie?

Soluţia...

Soluţia trebuie să fie un pachet de servicii de contabilitate si servicii conexe, complet configurabil si adaptabil fiecarei firme. Patru ani de munca asiduă, cercetări, studii ale mediului economico – financiar, scenarii posibile , dezbateri şi teste au condus la apariţia produsului Biroul de contabilitate.ro , care reprezintă una dintre cele mai complete soluţii contabile.

Evoluţia…

În treisprezece ani am evoluat continuu. Am pornit la drum cu un soft propriu. Am căutat apoi un soft gata făcut, la un preţ convenabil şi care să acopere cât mai multe din nevoile Clienţilor. L-am învaţat şi l-am propus Clienţilor existenţi care au apreciat ideea noastră. Am dezvoltat, în paralel o firmă de implementare a acestui soft pentru Clienţii din Brasov. Am simţit nevoia Clienţilor pentru programe de traning şi ne-am specializat şi în acestea. Încet, încet am urcat in ierarhia firmelor de profil şi in 2011 am ajuns pe primul loc. Acum ne-am gândit să ne schimbăm sigla şi aşa am ajuns la Biroul-de-contabilitate.ro

 

Credem că solutia potrivită este cea creată pentru tine. Analizăm situaţia existentă, stabilim obiective, discutăm, concepem, realizăm si implementăm o soluţie de contabilitate şi gestiune care să se potrivească nevoilor specifice firmei tale, şi care să aducă un real beneficiu afacerii tale.

 

 
Taxe-Insomii-medic

 

Relaxează-te !

 

Suntem "doctorii experimentaţi" care îţi vor reda liniştea !

 
calendar evenimente
CECCAR
ceccar
contract1
contract2
contract3
fac
twit