logo
Autentificare   

Autentificare clienti

Echipa BDC

            Biroul de Contabilitate a fost fondat de un fost director financiar şi un informatician pentru a aduce un plus proceselor corporative ineficiente. Ne-am petrecut zeci de ani în finanțe și contabilitate tranșee și știm cât de importante sunt  sistemele curate, eficiente pentru afacerile de succes. Cu asta în minte, ne-am provocat continuu pe noi înșine pentru a aduce alte şi alte soluții inovatoare pe piață care să ajute companiile pentru a stimula creșterea minimizând în același timp deasupra capului și documente.
         Suntem la dispoziția dumneavoastră și așteaptăm cu nerăbdare pentru a construi un parteneriat de durată.
echipa bdc1

        Avem o echipă experimentată de Parteneri care lucrează îndeaproape cu consultanţii noştri atenţi selectaţi, pentru a vă asigura că, indiferent cu care Partener lucrati, veţi beneficia de experienţa colectivă a întregii echipe care lucrează pentru problemele şi tranzacţiile dumneavoastră.

        Fiecare dintre membrii actuali ai echipei noastre de Parteneri si Manageri are experienta indelungata de lucru in mari firme de contabilitate si, de aceea, experienta si cunostintele fondatorilor firmei, acumulata in asistenta acordata unor mari companii nationale inca de la inceputurile economiei de piata din Romania in anii 90, asigura ca Biroul de Contabilitate isi serveste clientii la cele mai inalte standarde de calitate.

        Întreaga echipă Biroul de contabilitate are o abordare comună în privinţa cercetării şi înţelegerii faptelor înainte de a exprima o opinie şi s-a angajat să respecte obiectivitatea şi cele mai înalte standarde profesionale, legale, de reglementare şi etice.

       Practica noastră este independentă de orice servicii de auditare şi, datorită faptului ca nu oferim astfel de servicii, nici noi şi nici clienţii noştri nu trebuie să petrecem timp pentru clarificarea problemelor de independenţă – un proces consumator de timp, care se materializează în reducerea eficienţei şi a timpului de răspuns către clienţi. De aceea, atenţia noastră se indreaptă asupra clientului si a furnizării unei consultanţe tehnice riguroase.
calendar evenimente
CECCAR
ceccar
contract1
contract2
contract3
fac
twit