logo
Autentificare   

Autentificare clienti

Bine ai venit la BDC

Biroul-de-contabilitate.ro, mai pe scurt BDC este o marcă aparţinînd grupului de firme HELP, care activează în domeniu serviciilor de contabilitate si conexe acestora in zona Brasov.

 

 nu ne laudam

Atributiunile Expertului contabil
 

Ce face pentru tine, BDC  ? 

1.   Biroul de Contabilitate oferă exclusiv contabilitate şi servicii conexe acestei activităţi. Nu avem interesul de a vinde un produs sau altul. Nu vindem credite. Nu implementăm sisteme de management al calităţii. Noi ne ocupăm de afacerea ta şi numai de afacerea ta. Această atitudine ne permite să oferim servicii complete şi complexe în domeniul nostru de activitate.

  • Oferim servicii complete, adică oferim contabilitate în toate domeniile de interes. Nu ne-am specializat pe domenii; suntem deschişi la toate investiţiile vizate de clienţii noştri. Acest principiu este reflectat şi în politica de preţuri.
  • Oferim servicii complexe, adică de la consultanţă în derularea afacerii tale, până la depunerea declaratiilor lunare sau trimestriale.  Acest principiu este reflectat prin oferta de servicii.

2.    Firma noastră se autodefineşte ca fiind o firmă de outsourcing – externalizare. Clienţii noștri beneficiază de serviciile unui consultant de specialitate pe fiecare segment de interes, care va acţiona ca şi un angajat proactiv al firmei. Va înştiinţa personal firma când este nevoie iar clientul la rândul lui poate să-i solicite ajutorul în toate domeniile legate de atribuţiunile sale.

3.    Oferim libertate completă clientului de a-şi alege partenerii și furnizorii. Nu impunem în nici un caz unui client colaborarea cu o altă firmă în orice domeniu cu care ne ocupăm şi noi. Scopul nostru este de a oferi doar servicii de contabilitate. Totuşi dacă ni se solicită, putem recomanda partenerii noştri pentru anumite servicii necesare, în orice moment al derulării contractului (servicii de audit, consultanţă juridică).

4.    NU operăm cu costuri ascunse. Oferim transparenţă, care este reflectată şi prin contractele pe baza cărora cooperăm. În acest sens, oferta noastră de servicii este clară și coerentă pentru a avea o colaborare senină.

5.    Pentru a facilita fluiditatea şi continuitatea procesului de contabilitate, obligaţia de deplasare poate fii exclusiv a noastră. Pe lângă principalele căi de comunicare (email, fax, telefon), experţii noştri desemnaţi vă vor vizita când acest lucru este considerat necesar pentru buna desfăşurare a contractului.

 

Interesat? Vrei să afli mai multe despre serviciile noastre ?


Documentează-te aici !
 

 

calendar evenimente
CECCAR
ceccar
contract1
contract2
contract3
fac
twit