logo
Autentificare   

Autentificare clienti

Puncte de cultură

 

 

Biroul-de-contabilitate.ro este un loc care ne pasionează, care ne face să ne simţim responsabili, unde putem gândi pe termen lung.

Declaratia BDC
 

1. Integritate
Spunem întotdeauna adevărul. Facem ceea ce promitem.

2. Excelență
Bun, nu este suficient. Serviciile noastre sunt de cea mai bună calitate, lucru pe care îl transmitem și Clienților noștri.

3. Succes
Suntem dedicați și dăm 100% în toate activitățile pe care le întreprindem. Suntem interesați în a ajuta cât mai multe firme să atingă succesul managerial.

4. Constanță
Constanța pe care o practicăm în tot ceea ce facem, oferă încredere colegilor și Clienților noștri. Ducem până la capăt toate proiectele și nu ne oprim până nu atingem obiectivele propuse. Suntem disciplinați în munca noastră, lucru care ne duce la rezultate excelente.

5. Lucrul în echipă
O echipă își atinge mult mai ușor țintele propuse decât o singură persoană, de aceea noi lucrăm întotdeauna în echipă cu colegii noștri și cu partenerii noștri.

6. Comunicare
Comunicarea este un aspect foarte important într-o afacere, de aceea suntem conștienți că orice vorbă rea despre colegi, firmă, Clienți sau concurenți ar putea duce la distrugerea credibilității firmei noastre. Practicăm întotdeuna o comunicare pozitivă.

7. Echilibru
Suntem persoane echilibrate. Nu uităm aspectele familiale, sociale, spirituale și fizice, care sunt la fel de importante ca și aspectele intelectuale și financiare.

8. Educație
Suntem foarte bine pregatiți pentru a-i putea educa pe ceilalți, dar totuși punem mare accent pe educația continuă și pe îmbunătățirea constantă a capacităților noastre.

9. Bogăție
Suntem oameni bogați... și bogăția noastră nu constă doar în bani. Ea se bazează pe ce avem în interior și pe ce transmitem celor din jur. Impactul pozitiv pe care reușim să îl lăsăm în urmă va defini bogația noastră.

10. Gratitudine
Suntem gata să spunem "mulțumesc" în orice clipă. Sărbătorim victoriile noastre și ale celor din jur. Suntem recunoscători lui Dumnezeu pentru capacitățiile noastre și pentru că avem posibilitatea de a-i ajuta pe ceilalți să-și atingă succesul personal și profesional.

calendar evenimente
CECCAR
ceccar
contract1
contract2
contract3
fac
twit