logo
Autentificare   

Autentificare clienti

Alianta BDC Aliance

 

Alianţa BDC-Alliance este o Alianţă de firme cu capital românesc independente ce oferă servicii de contabilitate si consultanţă, utilizatoare a ERP-ului WinMENTOR si care se bazează pe Principiile si Punctele de cultură BDC.

Punem accent pe profesionalism şi pe încredere, atât între membrii echipei cât şi în relaţia cu Clienţii. De aceea, în permanență căutăm viitori colegi, dornici să ni se alăture!

RokStories
 

 

De ce un sistem de parteneriat ?

 

Alianţa BDC-Alliance este o Alianţă de firme cu capital românesc independente ce oferă servicii de contabilitate si consultanţă, utilizatoare a ERP-ului WinMENTOR si care se bazează pe Principiile şi Punctele de cultură BDC.

Biroul-de-contabilitate.ro se concentrează asupra a cinci elemente cheie, pentru a construi parteneriate productive :

  • Calitatea serviciilor ;
  • Modul de organizare ;
  • Orientarea către client ;
  • Abordarea lucrului în echipă ;
  • Investițiile pe termen lung.

Parteneriatul cu BDC oferă avantaje semnificative clienţilor noştri, prin intermediul expertizei dobandite de BDC si tehnologiei inovatoare folosite.

Prin utilizarea atît a resurselor BDC cat si a potenţialului firmelor Aliate, alianţa reprezintă o oportunitate pentru firmele de contabilitate si consultanţă româneşti de a lărgi gama de servicii oferite clienţilor fară a afecta relaţiile existente cu clienţii, independenţa sau autonomia.

Scopul acestei alianţe constă in oferirea unor servicii profesionale la standarde internaţionale in condiţii de competitivitate.

Dacă ai nevoie de un partener care să îţi aducă profitul, respectându-şi promisiunile, nu mai trebuie să cauţi !

 

Căror firme de contabilitate se adresează această Alianţă ?

  • Care folosesc WinMENTOR ;
  • Care au resurse limitate si doresc să-şi extindă oferta de servicii si expertiza ;
  • Cele ale căror clienţi au nevoie de servicii pe care nu le pot onora in prezent ;
  • Firmelor mici de contabiltate sau afacerilor de familie , cu potenţial de succes.

Cu BDC calitatea SERVICIILOR DE CONTABILITATE este intotdeauna asigurata : toate firmele membre ale Aliantei au trecut printoate testele de control inainte de a fi acceptate ca membre.

       Membrii actuali ai Aliantei sunt permanent verificati si indrumati pentru a indeplini permanent standardele de contabilitate.

Scopul acestei alianţe constă in oferirea unor servicii profesionale la standarde internaţionale in condiţii de competitivitate.

Proiectanţii afacerii tale au şi cunoştiinţe în domeniul afacerilor şi expertiză IT, cum nu are nimeni pe piaţă !

calendar evenimente
CECCAR
ceccar
contract1
contract2
contract3
fac
twit